JDMCITY.COM
Advertise with us!

Go Back   JDMCITY.COM > Technical Forum > Forced Induction & Nitrous

Reply
 
Old 07/26/2012, 08:30 PM   #1
94integraguy
JDM Soldier
 
94integraguy is offline
Join Date: Jan 2010
Location: Indianola
Posts: 165

 
Default Turbo

Hey guys I got a new turbo today and I was looking at after I took it out of the box and seen that the oil return line and the feed line are flipped so I want to know is if I turn it to make it sit the way I need it to will it mess up the bearing in it.

  Reply With Quote
Old 07/27/2012, 09:22 PM   #2
H22APWRD94
The Tranny Guy
 
H22APWRD94 is offline
Join Date: May 2007
Posts: 2,007

 
Default Re: Turbo

No, you can clock the housings however you need to, to use the turbo.

  Reply With Quote
Old 07/31/2012, 09:35 AM   #3
TheJesus
JDM Fan
 
TheJesus's Avatar
 
TheJesus is offline
Join Date: Mar 2012
Location: Des Moines
Posts: 28

 
Default Re: Turbo

Yea clicking them is way easy.

  Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 07:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.